Международна Пътна Помощ

Международна Пътна Помощ - Най-добрите фирми

Международна Пътна Помощ е услуга по транспорт на превозни средства пострадали при ПТП или други технически повреди,която се предлага от международни компании с голям опит и много квалифицирани служители отговарящи на редица изисквания.

Всяка една от тях предлага различни пакети и абонаментни планове където са залегнали в различни аспекти точно определени екстри и ценообразуване.

Информация за най-добрите международни компании за Пътна Помощ на пазара от официалните им сайтове за предлаганите услуги от Пътна Помощ Хелп Експрес.

Най-добрите услуги за международна пътна помощ 2022-Планове при повреда и теглене топ 3 компании:

1. Allstate Motor Club: Най-добрите услуги за пътна помощ като цяло

Лого на Пътна Помощ Allstate

Allstate Motor Club има един от най-евтините пакети за пътна помощ на пазара, а също и най-добрите. Неговите цени са далеч по-ниски от конкурентите му с достатъчно силен списък с функции, за да го направят достоен избор за тези, които не се нуждаят от широко покритие, но искат известно пътно осигуряване. Allstate е мястото, където отивате, когато искате пътна помощ в рамките на минимално ограничение от мили, докато се възползвате от някои страхотни специални оферти с предимствата на членовете. Планът Roadside Advantage е най-основната опция и се предлага само от $79 годишно или $7 на месец, това е един от най-достъпните планове. Този план включва пътна помощ на стойност $150, така че ако спукате гума, имате нужда от теглене, блокирате колата си или останете без гориво, Allstate изпраща помощ и ви възстановява до $150 от разходите. Това е по-щедра полза от другите основни услуги – много от тях предлагат безплатно теглене за ограничен брой мили, вместо да ви възстановяват сумата, която плащате – и можете да потърсите помощ до три пъти годишно. Ако искате по-широко покритие, Allstate също има наличен план Elite, при който ползата на пътя се увеличава до $250 и можете да бъдете спасени до пет пъти годишно, но очевидно трябва да очаквате да плащате повече. Като цяло обаче всички планове на Allstate предлагат голяма стойност и услугата, която получавате, също трябва да бъде отлична.

Официален сайт на Пътна Помощ Allstate
Официален сайт на Пътна Помощ Allstate

+Плюсове+ :

 • Най-евтината членска програма за Пътна Помощ
 • Страхотно мобилно приложение
 • Членството не се изисква всеки път

-Минуси- :

 • Плановете могат да бъдат трудни за изпълнение
 • Не е толкова добра за широко покритие

Allstate има най-добрите планове за пътна помощ като цяло и е с отлично съотношение цена/качество.

2. Good Sam Roadside Assistance: Най-добър за теглене

Лого на Good Sam Roadside Assistance
Лого на Good Sam Club

Най-забележителната характеристика на Good Sam Roadside Assistance е неограниченото теглене – повечето услуги за пътна помощ имат ограничения между 5 и 100 мили или ви възстановяват само парите, които харчите. Освен това Good Sam предлага неограничен брой ремонти на спукани гуми, стартиране със бустер, доставка на гориво и ключарски услуги. За ключаря обаче често сте на куката за части и труд. Good Sam предлага голям набор от покритие за пътна помощ. За ежедневните шофьори би трябвало да е достатъчен един автомобилен план – от който има три нива на покритие. Въпреки това, мястото, където Good Sam наистина се откроява, са услугите, които предлага на собствениците на RV – да, ще платите малко повече, отколкото с план за автомобили, но тук е възможно да получите покритие за вашите пътувания и ремаркета за лодки и множество RV, всичко това без да ви натоварва финансово. От друга страна, има доста тънкости с Good Sam Roadside Assistance. Има доста ограничения за неговите разнообразни планове, така че ще трябва да седнете и да ги прочетете всички, преди да се ангажирате. Въпреки това, има множество предимства при избора на Good Sam Roadside Assistance, като неограниченото теглене (в рамките на ограничения, разбира се), доста отличното разнообразие от пакети, достъпността на плановете му и факта, че е само една от двете компании, разгледани тук за Най-добрите крайпътни услуги акредитирана от Better Business Bureau.

Официален сайт на Good Sam Club.
Официален сайт на Good Sam Club

+Плюсове+ :

 • Най-добрата услуга за теглене
 • Всички членове на семейството и колата са защитени
 • Добра за ремаркета и големи превозни средства

-Минуси- :

 • Условията изискват внимание
 • Някои услуги не са налични във всяка държава

Отличен вариант за екстри, особено ако имате RV или ремаркета.

3.AARP Roadside Assistance : Най-доброто за възрастни хора

Лого на AARP Пътна Помощ.
Лого на Пътна Помощ AARP

AARP е доставчик на услуги за пътна помощ само за членство за хора над 50-те години, но предлаганото покритие е толкова добро, че ще се радвате да имате такава услуга. Самите планове всъщност са предоставени от Allstate, така че знаете, че вече сте в сигурни ръце. Предлагат се две опции, като и двете осигуряват покритие за теглене, спукани гуми, изчерпване на бензина, блокиране и изтощени батерии. Важните разлики са, че Roadside Assist ви дава 10 мили безплатно теглене, три спасявания годишно и ще ви струва $62 за първата година, докато планът Elite осигурява 100 мили теглене, до почти неограничени спасявания и $1500 покритие за прекъсване на пътуването отгоре – обаче за тези допълнителни предимства цената се повишава до $119. Но който и план да изберете, вие получавате невероятна услуга за парите си и би трябвало да имате малко проблеми при завършването на процеса на кандидатстване, благодарение на достъпен уебсайт, който излага всички опции изключително ясно. Вие също ще трябва да се регистрирате в AARP, но при цена от само $12 на година, това е малка цена, особено ако използвате по-широките отстъпки, които организацията предлага.

Официален сайт на AARP.
Официален сайт на AARP

+Плюсове + :

 • Два ясни плана за пътна помощ
 • Перфектен за хора над 50 + години
 • Много достъпна цена

– Минуси – :

 • Трябва да сте член на AARP
 • Трябва да сте над 50+ години

AARP има някои превъзходни цени и услуги за всеки над 50 години.

Как може Ние от фирма Хелп Ескпрес да Ви съдействаме и помогнем с Международна Пътна Помощ?

Ние от фирма Хелп Експрес ще Ви съдействаме и помогнем за Международна Пътна Помощ като:

 • Организираме и подготвим специален план за да транспортираме превозното Ви средство
 • Превозим безопасно и сигурно от точка до точка превозното средство определена от Вас клиентите в разумен срок
 • Изберем преференциални цени и бърз маршрут за максимално спестяване на разходите по транспорт

Публикувано от The Agent

It grows every day and every hour!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: